Rólunk

A raktar24.hu anyacége 2006-tól foglalkozik ingatlan bérbeadással, építéssel és üzemeltetéssel. Mini storage, azaz önkiszolgáló mini raktárak, tengeri konténerek bérbeadásával 8 éve foglalkozik. 100%-ban magyar tulajdonú cég. Az anyacég a MOLINO Kft. 2001 óta sikeres szereplője a magyar közterületi reklámfelület bérbeadás területén, valamint a reklámkivitelezés és nyomdai szolgáltatások piacán országosan.

2012-ben, előszőr pomázi saját telephelyünkön kezdtünk el raktárak és mini raktárak kiadásával és üzemeltetésével foglalkozni, így nagy tapasztalatunk van az önkiszolgáló raktár piacon. Kezdetben még csak konténerraktárakat, úgynevezett kontener storage-okat helyeztünk ki, kamerával megfigyelt és bekerített területünkön.

A konténerraktár tárolók számának növekedésének köszönhetően megnyitottuk második helyszínünket, Szentendrén a 11-es út mellett, ami mindössze pár perc a békásmegyeri, illetve a budapesti határvonaltól. Dunakesziről 10 perc alatt könnyen megközelíthetőek a raktárak a Megyeri hídon keresztül.

A piaci igényeket feltérképezve a leggyakoribb tároló méreteink a 3,7 m2-től 30 m2-ig terjednek. A weboldalunkat böngészve több, mint 165 különböző méretű beltéri és kültéri self storage tárolóból válogathat.

Bérlőink számára kiváló infrastruktúrájú, jó közlekedésű, könnyen megközelíthető és a nap 0-24 órájában, azaz éjjel-nappal üzemelő mini storage helyszíneket kínálunk az Észak-Budai régióban, 5 helyszínen:

  1. III. kerület Budapest, Újliget sétány - beltéri temperált tárolók / 1038 Budapest, Újliget sétány 3. D épület pinceszint
  2. Pomáz - kültéri tengeri konténerek / 2013 Pomáz, Ipartelep utca 2988/30. hrsz.
  3. Pomáz - beltéri temperált tárolók / 2013 Pomáz, Ipartelep utca 2988/30. hrsz.
  4. Szentendre - kültéri tengeri konténerek / 2000 Szentendre, Dózsa György út 87.
  5. Szentendre - beltéri temperált tárolók / 2000 Szentendre, Kalászi út 3.

A Molino cégcsoport mindig igényes volt a felhasználói élményre és a weboldalak könnyű átláthatóságára, így örömmel mondjuk, hogy a legkorszerűbb mini storage és mini raktár kereső weboldalon jár. A többféle szűrőfunkciónak és rendezési sorrendnek köszönhetően pár kattintásból meg tudja találni az Önnek megfelelőt.

A különböző extrákat, mint riasztó, füstérzékelő, vagy éppen az autóval a tároló ajtajáig típusú funkciókat a részletes raktár keresőben tudja igényeinek megfelelően kiválasztani.

Köszönjük a bizalmat,

Mihalkó Anett / raktar24.hu divízióvezető
Tarján Tibor / MOLINO Kft. ügyvezető