Hírek

Kezdődik a nyaralás előtti káosz!

Hol a hálózsák? A pumpa, a matracok? A napernyő, meg a strandsátor? Milyen jó lenne, ha ezek a szezonális eszközök egy helyen lennének, biztonságban, tiszta környezetben!
 

BP KLV - raktar24.hu - Budapest Kálvária

Hello 8. kerület, van egy jó hírünk. A Kálvária tér 18. szám alatt 17 darab új beltéri self store jellegű tárolóval bővültünk. A hét minden napján rendelkezésre állnak, éjjel-nappal elérhetők.

raktar24.hu - rugalmas, kényelmes, biztonságos, megfizethető

A self storage jellegű önkiszolgáló tárolás olyan, mint egy személyes tárolóhely. Saját igényeidnek megfelelően pakolhatsz akkor, amikor akarod. Hogy miért? Mert egy tároló bérlése nem jár elkötelezettséggel.

10 új beltéri tárolóval bővültünk a XIII. kerületben

A Tisza utcában történő fejlesztés csapatunknak egy újabb lépcsőfokot jelent. Elmondhatjuk, hogy bővültünk és ezzel a 10 új beltéri raktárhelyiséggel, már összesen 346 darab tárolóval állunk rendelkezésre országosan. 

A raktárkonténerek egyre népszerűbbek a magánszemélyek és a vállalkozások körében is. Ez nem véletlen, hiszen számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos raktárakhoz képest. Például az egyik legfontosabb, hogy ...

Hello Győr - Töltéstava

Örömmel jelentjük be, hogy Győr – Töltéstava ipari parkjában elérhető 31 darab új bérelhető kültéri tároló raktárkonténerünk. 6 településen vagyunk jelen 12 helyszínnel és eddig összesen 297 darab tároló közül választhatnak bérlőink.

Rövid-, vagy hosszútávra tervezel?

A döntés a Te kezedben van, mi megoldást kínálunk a helyhiányra és segítünk a tárolásba. Mindennek megvan a maga helye, ahogy a mondás is tartja „rend a lelke mindennek”.

10 érv - 10 helyszín

Mert mindig elérhetőek vagyunk, 0-24 órában bemehetsz a területekre, Rugalmas bérleti időtartamaink vannak, időarányos a bérleti díj számítás, és nálunk nincs minimum bérleti idő!

Spóroljon a család a mini raktár költségen

Több éves tapasztalat alapján mondhatjuk, hogy ügyfeleink előnyben részesítik, ha több család osztozik a bérleti díjon. Így két családnál már kedvezőbb havi költséggel jár egy nagyobb helyiség bérlése. 

2023. február 17. Síelni indultok?
Állj be saját autóddal

Állj be saját autóddal az indulás előtti bepakoláshoz  mini raktáradtól / tárolódtól mindössze pár méterre. Nincs bonyolult bejutás. Bármikor, a nap 24(!) órájában hozzáférsz holmijaidhoz.