Hírek

A raktárkonténerek egyre népszerűbbek a magánszemélyek és a vállalkozások körében is. Ez nem véletlen, hiszen számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos raktárakhoz képest. Például az egyik legfontosabb, hogy ...

Hello Győr - Töltéstava

Örömmel jelentjük be, hogy Győr – Töltéstava ipari parkjában elérhető 30 darab új bérelhető kültéri tároló raktárkonténerünk. 6 településen vagyunk jelen 12 helyszínnel és eddig összesen 296 darab tároló közül választhatnak bérlőink.

Rövid-, vagy hosszútávra tervezel?

A döntés a Te kezedben van, mi megoldást kínálunk a helyhiányra és segítünk a tárolásba. Mindennek megvan a maga helye, ahogy a mondás is tartja „rend a lelke mindennek”.

10 érv - 10 helyszín

Mert mindig elérhetőek vagyunk, 0-24 órában bemehetsz a területekre, Rugalmas bérleti időtartamaink vannak, időarányos a bérleti díj számítás, és nálunk nincs minimum bérleti idő!

Spóroljon a család a mini raktár költségen

Több éves tapasztalat alapján mondhatjuk, hogy ügyfeleink előnyben részesítik, ha több család osztozik a bérleti díjon. Így két családnál már kedvezőbb havi költséggel jár egy nagyobb helyiség bérlése. 

2023. február 17. Síelni indultok?
Állj be saját autóddal

Állj be saját autóddal az indulás előtti bepakoláshoz  mini raktáradtól / tárolódtól mindössze pár méterre. Nincs bonyolult bejutás. Bármikor, a nap 24(!) órájában hozzáférsz holmijaidhoz.

2022. december 16. Hello 3. kerület!

15 db prémium beltéri, autóval közvetlenül megközelíthető mini storage-al bővültünk a 3. kerület Vihar utca Raktár utcai körforgalomnál! 2 darab kis méretű, és 13 darab közepes méretű beltéri tároló található.

Kültéri konténer, vagy beltéri tároló?

Minden tároló, mini raktár, self store típusnak megvan az előnye. Kültéri ún. konténer tárolóink, raktárkonténereink autóval közvetlen a tároló bejáratáig megközelíthetőek.

2022. augusztus 16. Rend a lelke mindennek!
Rend a lelke mindennek

Tegyetek rendet otthonotokban és munkahelyeteken is, és tároljátok az időszakos tárgyaitokat könnyen elérhető mini raktáraink valamelyikében. Segítünk a költözködésben teherautóinkkal, targoncás emelésben.

 Adj vissza területet bérelt irodádból

Hogy miért gondoljuk azt, hogy tudnánk még pénzt megtakarítani az elkövetkező nehéz időkre? Pontosan tudjuk, hogy a céges iratokat, mappákat, pályázati anyagokat bizony meg kell őrizni legalább 7 évig a jelenlegi szabályozások szerint.